Home » Evenementen » Israël en Palestina reis

Israël en Palestina reis

woensdag 11 - zondag 22 oktober 2017

Israël en Palestina reis

De Reis naar Israël en Palestina is van woensdag 11 oktober t/m zondag 22 oktober. Dit is de beste periode van het jaar om deze regio te bezoeken.

Aan deze reis door het beloofde land kunnen 35 mensen deelnemen, verdeeld over Nederland en Tsjechie. Aanmelden kan tot 15 mei. Dit kun je doen door je op te geven via . Aanmeldingen gaan niet op volgorde van binnenkomst, dus haast je vooral niet en overweeg zorgvuldig of deze reis voor jou is. Mochten we meer dan 35 aanmeldingen krijgen dan moeten we selecteren. Vliegtuigtickets dien je zelf te kopen! Doe dit na bevestiging van deelname!

De kosten voor de reis zijn als volgt: De prijs is 840 EUR per persoon (betaald voor de reis aan de organisator en gids in Tsjechie) – inclusief transfers per moderne bus, accommodatie in ** / *** hotels in Bethlehem en Tiberias of Nazareth, dagelijks  vegetarisch diner en ontbijt in de hotels, gids voor de hele reis) plus 140 dollar per persoon (die we verzamelen in Israël)  voor toegangsprijzen voor de hele reis( exclusief Massada), tips in de hotels en voor de bestuurder. Voor Naropa en Tara is de bijdrage € 200. Die kun je voor de reis betalen.

We onderzoeken nog of er satsangs in Tel Aviv gegeven kunnen worden. Satsangs en meditatie vinden tijdens het programma plaats. Dat zal vaak buiten zijn.

Het programma is als volgt inclusief dagelijks ontbijt en diner. Meer lezen.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken