Home » Evenementen » Rondreis JORDANIË 11-22 april 2019 – UITVERKOCHT!

Rondreis JORDANIË 11-22 april 2019 – UITVERKOCHT!

donderdag 11 - maandag 22 april 2019

Rondreis JORDANIË 11-22 april 2019 - UITVERKOCHT!

In het voorjaar van 2019 organiseren we een reis naar en door Jordanië. Naast het bezoeken van een aantal culturele en historische plekken, zijn de hoogtepunten van deze reis een verblijf van 4 dagen in de woestijn en 3 dagen in en om Petra. We maken prachtige wandelingen en dagelijks kunnen we veelal buiten mediteren en hebben we regelmatig satsang.

De reis begint en eindigt in Amman. Er zijn 45 plaatsen beschikbaar. We hebben een voorinschrijving die loopt tot 1 juli. Mochten er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, dan maken we na 1 juli een keuze. Na 1 juli kun je je ook nog aanmelden, mits er plek is.

De kosten van deze reis zijn als volgt:
€ 890 voor de reis
€ 125 voor entree bewijzen en fooien.
€ 200 voor de organisatie en satsang te betalen aan Naropa Parivartan.
Je koopt zelf een ticket naar Amman, Jordanië. Visum is niet nodig.

Inbegrepen is het vervoer per toeringbus, dagelijks vegetarisch ontbijt en diner en alle overnachtingen. We hebben een Engels en Tsjechisch sprekende gids die ook Arabisch en Hebreews spreekt.

Nadat je in juli een bevestiging hebt ontvangen krijg je van de reisorganisatie een contract en betalingsgegevens. Ook geven wij door welke tickets wij aanbevelen. Mocht je zelf een gunstig ticket vinden, breng ons a.j.b. op de hoogte.

Voor een beschrijving van het hele programma lees hier verder.

‹ Terug naar overzicht

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken